Zoeken naar luchtballon

luchtballon
luchtballon
Al meer dan 40 jaar is ballonvaren een ware passie voor de familie Madou. Momenteel beschikt Madou Ballonvaarten over een van de meest moderne ballonvloot in België. Wij varen over gans België. Van de Kust alover het binnenland, West- Oost-Vlaanderen, tot diep in de Ardennen. De kostprijs voor een ballonvlucht is afhankelijk van welke geografische plaats er gevlogen wordt. Klik hier om onze prijzen te raadplegen. Wij beschikken over een vloot van meer dan 10 warme luchtballonnen. Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800. Kies voor comfort, kies voor veiligheid want bij Madou zit je goed! Een prachtig origineel geschenk. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Of wilt u iemand een luchtdoop als geschenk aanbieden? Of bent u misschien op zoek naar het ideale verjaardagsgeschenk? Klik dan hier door voor meer informatie i.v.m. Wel dan zit je hier goed bij Madou! U kan bij ons een cadeaubon verkrijgen voor 1 of meerdere personen. De geschenkbon blijft 1 jaar geldig Meevaren met een warme luchtballon is een unieke ervaring.
Onze luchtballonnen - Ontdek onze vloot - Ballonvaren.
ONZE LUCHTBALLONNEN ONTDEK ONZE VLOOT HETELUCHTBALLONNEN. Ben je benieuwd met welke luchtballon jij binnenkort over je eigen streek zal vliegen? Wij hebben een prachtige vloot van maar liefst 15 heteluchtballonnen. We stellen ze graag aan je voor! Wil je graag een ballonvaart boeken en heb je de perfecte ballon gezien voor jouw vlucht?
Met een luchtballon door de Ardennen - Outdoor - Toerisme in de Ardennen.
Visit Ardenne verenigt de toeristische partners van de Ardennen, verzameld via de EESV Ardenne, rond een gemeenschappelijk project voor de ontwikkeling van de grensoverschrijdende Ardennen in Frankrijk, België en Luxemburg. Avec le soutien du Fonds Européen de développement régional Met steun van het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling.
Luchtballon sponsors Warmeluchtballon.be.
SMART SOLUTIONS luchtballon. Nieuw sinds 2020, deze 'black' beauty'' met publiciteit van het bedrijf Smart Solutions uit Izegem, dit is een Schroeder luchtballon en heeft een inhoud van 6000 kubieke meter. Hierdoor is de luchtballon geschikt voor 9 passagiers piloot.
Onze luchtballon - Ballonvaarten Belair.
De luchtballon die wij ter beschikking hebben wordt gesponsord door onze partner Expertum. Expertum is een firma gelegen nabij Aalst die gespecialiseerd is in IT - specifiek voor bedrijfstoepassingen. Al de ballons waarmee Belair Flying People gewerkt heeft en in de toekomst zal werken, zullen aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen!
Ballonvaarten in Frankrijk. Verken Bourgondië met een luchtballon.
Ballonvaarten, ontdek de streek met een luchtballon. Met een luchtballon over de wijngaarden. In de stilte van de avond zweven naargelang de wind en Bourgondische wijngebieden overvliegen is ontroerend. Al dertig jaar organiseert Air escargot ballonvaarten boven de Côte des vins.
De luchtballon van Nadar - Yper Museum.
Wanneer zijn Franse collega Félix Tournachon, beter bekend als Nadar, op 26 september 1864 bij de Brusselse Kruidtuin opstijgt met zijn legendarische luchtballon Le Géant, was Ghémar er als de kippen bij om dit fotografisch vast te leggen. Op deze foto is duidelijk te zien dat dit spektakel duizenden toeschouwers trok.
Luchtballon - Wikikids.
Een luchtballon kun je niet in je eentje oplaten. Je hebt een groep nodig om dat voor elkaar te krijgen. Een luchtballon breng je naar een plek waar je genoeg ruimte hebt. Een groot grasveld bijvoorbeeld. De luchtballon vervoer je dan in een grote aanhanger.
Kies het luchtruim met de CHOUFFE-luchtballon - Chouffe.
Op mooie dagen ga je dankzij de kabouters de lucht in! Boek je plaatsen voor een vlucht aan boord van de geweldige CHOUFFE-luchtballon en zeil met je vrienden over de vallei der feeën. Neem contact op met onze piloot Filip!
Een tochtje in de MAES-luchtballon? Info en boekingen.
Ontdek ons aanbod Luchtballon. Win een vlucht met de MAES-Luchtballon. Wat mag je verwachten met een ballonvaart van MAES Fly The Sky? We geven telkens een ballonvlucht in onze MAES ballon voor één persoon weg. Wens je bij te boeken om één of meerder vrienden mee te nemen dan kan dat zeker!

Contacteer ons